Elke vrijdag is Foodie Friday bij A Tasty Dram. In deze wekelijkse rubriek krijg je een heerlijk recept waarin whisky een hoofd- of bijrol krijgt. Soms een eenvoudige cocktail of voorgerecht, soms een iets moeilijker hoofdgerecht of dessert. Maar altijd tongstrelend lekker..

Juni belooft voor mezelf een drukke maand te worden. Ik sta namelijk op het punt het punt om voor de eerste keer vader te worden. En dus zal de blog een paar dagen in slaapmodus gaan. Eens we het nieuwe leven gewoon zijn, wordt er gewoon zoals vanouds geblogd met whiskyreviews, recepten en nieuws uit de whiskywereld.



Om jullie niet in de kou te laten staan, heb ik alle Foodie Friday recepten eventjes gebundeld en gecategoriseerd: Aperitiefjes, voorgerechten, hoofdgerechten, dessertjes en versnaperingen (zoet en zout). Probeer je iets uit, laat gerust iets weten in de comments of op de Facebookpagina!

Cocktails














De Smokito werkt ook héééél goed met Bowmore Tempest




Voorgerechten














Tomaat garnaal met Kilchoman Loch Gorm
Tomaat garnaal met Kilchoman Loch Gorm


 

Hoofdgerechten














Stoofvlees met Gouden Carolus single malt
Een onvervalste klassieker met Gouden Carolus bier én whisky




Desserts









Varia